Το Thermolift είναι διπολική και μονοπολική ραδιοσυχνότητα ελάχιστης κλασματικής/ Fractional θεραπείας.

Παρέχει άμεσα θερμότητα στην επιδερμίδα και χόριο μέσω της μικροϋπολογιστικής ελεγχόμενης διείσδυσης σε βάθος από 0.5 - 2.0mm. Η κλασματική ραδιοσυχνότητα έχει τη δυνατότητα επίτευξης fractional θεραπειών χωρίς πόνο και χρόνο ανάρρωσης. Αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε από την πρώτη συνεδρία ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος. Οι θεραπείες γίνονται στο πρόσωπο/σώμα όλο το χρόνο χωρίς να υπάρχει φόβος υπερμελάχρωσης τους θερινούς μήνες.

Η διαφοροποίηση του Thermolift
1.Ογκομετρική σύσφιγξη
Μοναδική επίδραση από την απευθείας παροχή θερμότητας μέσω της fractional τεχνικής.
2.Fractional laser = βαθειά dermal fractional RF αναδόμηση Στοχεύει στην επιδερμίδα (ανώτερο και κατώτερο χόριο) (RF target field) - βάθος 0.5—2.0mm
3.Λιγότερος πόνος, λιγότερος χρόνος αποκατάστασης, καμία παρενέργεια. Απόλυτος έλεγχος με τη χρήση της τεχνολογίας πολλαπλών fractional συχνοτήτων. Άριστα αποτελέσματα με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης Επιδερμίδα. Μείωση μεγέθους πόρων + Επιφανειακών σημαδιών, βελτίωση υφής δέρματος: Απαλό δέρμα Deep dermis. Άμεσο αποτέλεσμα στα γερασμένα δέρματα. Ιδανικό για άμεση σύσφιγξη/ lifting δημιουργώντας νέο αυτόλογο κολλαγόνο και ελαστίνη.
Ανθεκτικό και σφιχτό δέρμα εκ των έσω.

Σώμα
Σύσφιξη: επιδερμική σύσφιξη Ανόρθωση σε όλες τις περιοχές του σώματος.
Κυτταρίτιδα: καταπολέμηση της κυτταρίτιδας άμεσα ανώδυνα.

Thermolift είναι η τέλεια θεραπεία για μέγιστο συνδυαστικό αποτέλεσμα. Κάνοντας μια θεραπεία δέρματος, χωρίς παρενέργειες και πόνο έχετε ορατά και πόνο έχετε ορατά αποτελέσματα απο την πρώτη στιγμή.

Με το Thermolift έχετε μια πλήρη θεραπεία που εκτός από το πρόσωπο αφορά και την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Για χείλη γεμάτα όγκο και υγεία.

  • Προτείνεται να μην πλύνετε και βάφετε το πρόσωπο την ημέρα της θεραπείας.
  • Αποφύγετε άμεση έκθεση στον ήλιο και εφαρμογή UV.
  • Η χρήση αυξητικών παραγόντων και προϊόντων κολλαγονογένεσης θα βοηθήσουν.

Σε ποιους απευθύνεται;
Σε άντρες και σε γυναίκες