ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - CRYSTAL CLEAR
Νιώθεις και εσύ πως το δέρμα σου σε... εγκαταλείπει; Είναι θαμπό, ταλαιπωρημένο και σε κάνει να δείχνεις διαρκώς κουρασμένη και πιο μεγάλη από την ηλικία σου;

Το δέρμα σου έχει ανάγκη να αναπνεύσει... Μια μοναδική θεραπεία εξυγίανσης του δέρματος και αναζωογόνησης του προσώπου η Οξυγονοθεραπεία θα σου δώσει πίσω το λαμπερό πρόσωπο που πάντα επιθυμούσες. 

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;

Η οξυγονοθεραπεία είναι ιδανική για το θαμπό και άτονο δέρμα που έχει χάσει τη λάμψη του, για γυναίκες που καπνίζουν, που έχουν στρες, που δεν κοιμούνται αρκετά ή δεν τρέφονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο και βλέπουν το δέρμα τους κουρασμένο. 

To οξυγόνο εμπλουτίζει το δέρμα , το κάνει πιο σφριγηλό βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τους ερεθισμούς, ενεργοποιεί το μεταβολισμό των κυττάρων, δρα κατά του θαμπού δέρματος. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σα συμπληρωματική θεραπεία καταπολέμησης της ακμής.

Το οξυγόνο είναι ζωτικής σημασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό, επειδή αποτελεί ενέργεια για την κυτταρική διαίρεση και αναζωογόνηση. Με την πάροδο του χρόνου και λόγω των περιβαλλοντικών επιρροών μειώνεται η λειτουργία και η ανάπλαση των κυττάρων, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να εμφανίζει ρυτίδες, να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη.

Το οξυγόνο σημαίνει ζωτικότητα και ζωή. Αυτό μεταφέρεται μέσω των αγγείων σε όλα τα κύτταρα του σώματος. Τα κύτταρα το μετατρέπουν σε ενέργεια, ενεργοποιώντας έτσι την ανάπλαση των κυττάρων.

Γενικά το οξυγόνο έχει την ιδιότητα να σπρώχνεται κάτω από το δέρμα μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας. Έτσι τα κύτταρα τρέφονται και διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπλέον το οξυγόνο βοήθα στην οξείδωση της βιταμίνης Α, τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό.

Τα νεκρά κύτταρα αποβάλλονται, το δέρμα αναπλάθεται, και επανακτά νεανική ελαστικότητα και διαύγεια. 

Τέλος να αναφερθεί ότι πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη φυσική θεραπεία, χωρίς καμία παρενέργεια και χωρίς κοκκινίλες και σημάδια μετά το πέρας της συνεδρίας.

Σε ποιους απευθύνεται;
Σε άντρες και σε γυναίκες