Το VacuStep κενού ενεργοποιεί άμεσα την κυκλοφορία του αίματος στις προβληματικές περιοχές του σώματος, δηλαδή τους γοφούς, τους γλουτούς, το στομάχι και τους μηρούς.

Η μείωση του λιπώδους ιστού σε αυτές τις περιοχές, θα πραγματοποιηθεί ήδη μετά από μερικές εφαρμογές και το δέρμα θα γίνει ορατά πιο σφιχτό.

Το VacuStep διεγείρει με μεγάλη αποτελεσματικότητα τη διαδικασίας καύσης λίπους στις πρόβληματικές ζώνες. Η κατακόρυφη θέση στο εσωτερικό του VacuStep εξασφαλίζει μια βέλτιστη ροή της λέμφου. Η φυσική-σαν ελλειπτική κίνηση προστατεύει τις αρθρώσεις και το σώμα πλήρως.

To VacuStep στοχεύει ειδικά στη μείωση της περιφέρειας και τη βελτίωση της δομής του δέρματος στις προβληματικές ζώνες των γυναικών.

Το αποτέλεσμα:
Το κενό εξασφαλίζει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο κάτω μέρος του σώματος και ανοίγει μπλόκα στα κύτταρα και τα αιμοφόρα αγγεία. Τα λιπώδη κύτταρα θα ενεργοποιηθούν και το υπερβολικό λίπος θα καεί. Ακόμη και επίμονη κυτταρίτιδα θα εξαφανισθεί.. Το Μυϊκό σύστημα θα ενισχυθεί.

Η κυκλοφορία του αίματος με το VacuStep

Ο συνδυασμός των ελλειπτικών κινήσεων  και του  κενού ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος (φαίνεται στο κόκκινο χρώμα) στο κάτω μέρος του σώματος.  Τα λιποκύτταρα (φαίνονται στο κίτρινο χρώμα) θα ανοίξουν και  το λίπος θα καεί.

Σε ποιους απευθύνεται;
Σε άντρες και σε γυναίκες