ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ:

Πρόκειται για μια τεχνολογία που βασίζεται στην εκπομπή ραδιοκυμάτων που παράγουν θερμότητα.

Στο New Life εφαρμόζονται οι ραδιοσυχνότητες με την τεχνολογία Thermolift.

Τι είναι το Thermolift;
Το Thermolift είναι διπολική και μονοπολική ραδιοσυχνότητα.

Παρέχει άμεσα θερμότητα στην επιδερμίδα και χόριο μέσω της μικροϋπολογιστικής ελεγχόμενης διείσδυσης σε βάθος από 0.5~3.5mm. Η κλασματική ραδιοσυχνότητά έχει τη δυνατότητα επίτευξης fractional θεραπειών χωρίς πόνο και χρόνο ανάρρωσης. Αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε από την πρώτη συνεδρία ανεξάρτητα από τον τύπο δερμάτων. Οι θεραπείες γίνονται όλο το χρόνο χωρίς να υπάρχει φόβος υπερμελάχρωσης τους θερινούς μήνες.

Πλεονεκτήματα διαδικασίας Thermolift:
Ανανέωση του δέρματος και αποκατάσταση με τη διαδικασία της Ανόρθωσης (lifting). 2. RF και μικροτραυματισμοί για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και την ελαχιστοποίηση των παρενεργειών 3. Κατάλληλο για όλες τις θεραπείες του δέρματος, πρόσωπο και σώμα, ανεξάρτητα από την εποχή 4. Ελαχιστοποίηση χρόνου αποκατάστασης, σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες laser (Δεν επηρεάζει την καθημερινή ζωή)

Σε ποια μέρη του σώματος μπορούμε να εφαρμόσουμε τη μέθοδο Thermolift;
Η μέθοδος Thermolift μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλο το σώμα. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, το εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών, τα μπράτσα και τα ψωμάκια.

Πώς δρουν οι ραδιοσυχνότητες:
Η θερμότητα που εκπέμπουν οι ραδιοσυχνότητες διεγείρει τους ινοβλάστες του δέρματος, ώστε να παράγουν καινούργιο κολλαγόνο και ελαστίνη. Χάρη στην παραγωγή νέου, υγιούς συνδετικού ιστού (κολλαγόνου και ελαστίνης), επιτυγχάνεται η σύσφιγξη του δέρματος. Παράλληλα, συρρικνώνεται το ήδη υπάρχον εκφυλισμένο κολλαγόνο που περιβάλλει τα λιποκύτταρα. Έτσι, παρατηρείται και ένα «μάζεμα» κάποιων εκατοστών.

Αποτελεσματικότητα:
Εκτιμάται ότι αμέσως μετά τη θεραπεία παρατηρείται ένα «μάζεμα» της τάξεως των 2-6 πόντων. Η βελτίωση συνεχίζεται μέσα στους επόμενους 6 μήνες εξαιτίας της διαρκούς παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Γι’ αυτό και τυχόν επαναληπτική θεραπεία, όταν το πρόβλημα είναι πολύ έντονο, γίνεται μετά το εξάμηνο.

Σε ποιους απευθύνεται;
Σε άντρες και σε γυναίκες