Η μη επεμβατική Laser λιπόλυση με το σύστημα Lipolaser, επιτυγχάνεται με τη χρήση διοδικών laser χαμηλής ενέργειας (cold-laser), τα οποία εφαρμόζονται στις προβληματικές περιοχές και καταστρέφουν αποτελεσματικά το λιπώδη ιστό ενώ δεν επηρεάζουν τους υποκείμενους ιστούς! Μάλιστα, η θερμότητα που εκλύεται διοχετεύεται με ασφάλεια και στο δέρμα προκαλώντας ταυτόχρονα και σύσφιξη με τη διαδικασία της κολαγονογέννεσης.

 

Το Lipolaser  ελευθερώνει στις προβληματικές περιοχές χαμηλά επίπεδα ενέργειας, δημιουργώντας ένα χημικό σήμα στα λιπώδη κύτταρα. Αυτό διασπά τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία περνούν μέσα από κανάλια των κυτταρικών μεμβρανών. Εν συνεχεία, μεταφέρονται σε ιστούς του σώματος για την παραγωγή ενέργειας. Αν μάλιστα συνδυαστεί με άσκηση διασφαλίζεται μεταβολικά η καταστροφή των ελεύθερων λιπαρών οξέων, ενώ όταν συνδυαστεί με λεμφικά μασάζ, διασφαλίζεται η αποβολή τους μέσω των φυσικών μηχανισμών. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει όταν το σώμα θέλει να χρησιμοποιήσει τις αποθήκες ενέργειας. Έτσι λοιπόν, το  lipolaser   διεγείρει μια απολύτως φυσική διεργασία στο σώμα, χωρίς να επηρεάζει ή να τραυματίζει ιστούς όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία ή τα περιφερικά νεύρα.

            BROCHURE---LIPOLASER_Page2_Image1.jpg

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί η λιπόλυση;
Το Lipolaser μπορεί να εφαρμοσθεί με ασφάλεια σε κάθε περιοχή του σώματος που υπάρχει συσσωρευμένο ανεπιθύμητο λίπος. Με την εφαρμογή της ειδικής κεφαλής του λέιζερ στοχεύουμε σε οποιαδήποτε περιοχή, μικρή ή μεγάλη, όπως οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα χέρια ή τα πόδια. Κι αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Lipolaser  έναντι της δίαιτας ή της άσκησης, οι οποίες μπορούν να μειώσουν το λίπος συνολικά από το σώμα αλλά όχι από κάθε περιοχή ανεξάρτητα. Το LipoLaser  είναι αυτή τη στιγμή το μόνο σύστημα παγκοσμίως που διαθέτει 10 pads εφαρμογής και επιτρέπει την εφαρμογή σε 2-4 σημεία ταυτόχρονα με 80 κεφαλές laser.

BROCHURE - LIPOLASER_Page3_Image1.jpg  BROCHURE - LIPOLASER_Page3_Image2.jpg  BROCHURE - LIPOLASER_Page4_Image1.jpg

Ποια είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογής Lipolaser;

Τα αποτελέσματα ποικίλουν από άτομο σε άτομο ανάλογα με τη σωματική διάπλαση. Επιτυγχάνεται μείωση πόντων από 2,5 εκ. έως 15 εκ. 

Το Lipolaser  όπως αποδεικνύουν οι κλινικές  έρευνες, είναι πολύ δραστικό στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Όταν μάλιστα συνδυάζεται με άσκηση και διατροφή, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η θεραπεία με το Lipolaser είναι ιδιαίτερα άνετη και η μόνη αίσθηση που αισθάνεστε από τα pads εφαρμογής είναι  λίγη ζέστη. Η σωματική άσκηση συνιστάται να γίνει μέσα σε ένα 24ωρο από τη στιγμή της θεραπείας ώστε το απελευθερωμένο λίπος να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια.

 

 BROCHURE - LIPOLASER_Page5_Image1.jpgBROCHURE - LIPOLASER_Page5_Image2.jpg   BROCHURE - LIPOLASER_Page5_Image5.jpgBROCHURE - LIPOLASER_Page5_Image6.jpg

 

 BROCHURE - LIPOLASER_Page5_Image3.jpgBROCHURE - LIPOLASER_Page5_Image4.jpg  BROCHURE - LIPOLASER_Page5_Image7.jpgBROCHURE - LIPOLASER_Page5_Image8.jpg

Πόσο θα διαρκέσουν τα αποτελέσματα του Lipolaser;

Όσο το βάρος παραμένει σταθερό, και ακολουθείται πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και σωματικής άσκησης,  δεν απαιτούνται θεραπείες συντήρησης του αποτελέσματος.

 

Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκυνται η θεραπεία;

Σε εγκυμονούσες και θηλάζουσες μητέρες

Σε άτομα με ιστορικό καρκίνο του δέρματος

Σε άτομα με βηματοδότη

Σε πολύ μαυρισμένο δέρμα μετά από solarium ή ηλιοθεραπεία

 

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται ιδανικά η λιπόλυση;

Το λεμφικό μασάζ που γίνεται μηχανικά με το LPG Cellu M6 με την τεχνική endermologie έχει ένδειξη αμέσως μετά την εφαρμογή του Lipolaser και βοηθά στην ταχύτερη και πιο αποτελεσματική αποβολή των κατεστραμμένων λιποκυττάρων μέσω της λέμφου και μέσω φυσικών μηχανισμών του οργανισμού.