Τοπικό πάχος και συσσώρευση λίπους στο σώμα; Υπάρχει μια νέα επαναστατική, μη επεμβατική λύση για μείωση πόντων και καταπολέμηση του επίμονου τοπικού λίπους.

 

Η νέα τάση στη μη επεμβατική λιποαφαίρεση ονομάζεται Lipofreeze.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος Lipofreeze;
Η νέα τάση στη μη επεμβατική λιποαφαίρεση ονομάζεται Lipofreeze. Η μέθοδος χρησιμοποιεί δύο τεχνικές: την αναρρόφηση για αποτελεσματική στόχευση του λιπώδους ιστού της υπό θεραπεία περιοχής και την ελεγχόμενη ψύξη. Η ψύξη αναγκάζει ένα μεγάλο ποσοστό των λιποκυττάρων σε απόπτωση,ένα ελεγχόμενο κυτταρικό θάνατο. Τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται αποβάλλονται φυσιολογικά μέσω της λεμφικής οδού.

Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι έχουμε εντυπωσιακή μείωση της τάξης του 25-40% του λιπώδους ιστού σε 2-4 συνεδρίες.

Γιατί η μέθοδος Lipofreeze είναι τόσο δημοφιλής;
Η μέθοδος είναι τόσο δημοφιλής γιατί προσφέρει αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, χωρίς την ανάγκη χειρουργείου. Αυτή η επαναστατική μέθοδος λιποκαταστροφής εξαφανίζει το τοπικό πάχος,χωρίς καμία παρενέργεια. Σε ποια μέρη του σώματος μπορούμε να εφαρμόσουμε τη μέθοδο Lipofreeze; Η μέθοδος Lipofreeze μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλο το σώμα, εκτός του λαιμού και του προσώπου. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, το εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών, τα μπράτσα και τα ψωμάκια.

Σε ποιόν απευθύνεται η μέθοδος Lipofreeze;
Το Lipofreeze απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που παρ΄όλη την προσπάθειά τους, έχουν εναποθέσεις λίπους που καμία δίαιτα ή γυμναστική δεν μπορούν να εξαλείψουν. Επίσης είναι κατάλληλο για όσους βρίσκονται σε διαδικασία απώλειας βάρους και θέλουν να επιταχύνουν την διαδικασία αυτή. Μόνιμα εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο! Μια εντυπωσιακή προσέγγιση μη χειρουργικής λιποαφαίρεσης.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία και πόσες χρειάζονται;
Η συνεδρία διαρκεί 45’ λεπτά. Συνήθως 2-4 συνεδρίες είναι αρκετές για οριστική επίλυση του προβλήματος.

Αποτελέσματα Τα αποτελέσματα παραμένουν όσο ακολουθείται ένας σωστός και υγιής τρόπος ζωής. Ο αριθμός των λιποκυττάρων μειώνεται στον οργανισμό, επομένως δεν υπάρχει δυνατότητα πολλαπλασιασμού τους από τον οργανισμό. Γι αυτό τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Μετά τη μέθοδο Lipofreeze μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες, αφού δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης. Σωστή διατροφή, επαρκής κατανάλωση νερού και γυμναστική, είναι απαραίτητα για να απελευθερωθεί η πλήρης δυναμική της μεθόδου

Κρυολιπόλυση: Πως γίνεται η εφαρμογή;
Το σύστημα Lipofreeze , αποτελεί μια επαναστατική μη επεμβατική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης για να αποβάλει το λίπος. Η λειτουργία του βασίζεται στην χρήση του ψύχους που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

Στο σημεία που επιθυμούμε να γίνει η θεραπεία απλώνεται ένα gel το οποίο καλύπτεται με μια μεμβράνη, πάνω στην οποία στην συνέχεια εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή, διαφορετική για κάθε σημείο του σώματος..

Κρυολιπόλυση: Υπάρχουν κίνδυνοι ή αντενδείξεις;
Η τεχνολογία κρυολιπόλυσης (coolscultping) είναι απόλυτα ασφαλής χάρη στην ελεγχόμενη διαδικασία ψύξης, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένα μέτρα ασφαλείας.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα;
Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες, όπως είναι το Endermologie για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και οι ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη, προσφέροντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Σε ποιους απευθύνεται;
Σε άντρες και σε γυναίκες