Τί είναι το Aestilight™;

To Aestilight™ είναι μια συσκευή έντονου παλμικού φωτός (IPL) με αναίμακτη θεραπευτική χρήση φωτός, ειδικά σχεδιασμένη να καταπολεμά σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και να επιτυγχάνει την μόνιμη μείωσή της.

 

fvtoapotixwsi 1

 Πως γίνεται η αποτρίχωση με το Aestilight™;
To Aestilight™ χρησιμοποιεί έντονο παλμικό φως για την εξαφάνιση των τριχών και την αναστολή της ανάπτυξής τους. Πρώτα ένα παγωμένο ζελ και η κεφαλή θεραπείας τοποθετούνται μαλακά στο δέρμα. Μετά, σαν ένα φλας, ασφαλές παλλόμενο φως διαπερνά το δέρμα και καταστρέφει εκατοντάδες ρίζες τριχών άμεσα. Όταν το ζελ απομακρυνθεί, πάρα πολλές τρίχες αποπίπτουν και φεύγουν μαζί του. Οι τρίχες που παραμένουν αποπίπτουν σε μία ή δύο εβδομάδες.

fvtoapotixwsi 4

 

Μπορεί να θεραπεύσει όλα τα είδη των τριχών σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος;
Ο μοναδικός σχεδιασμός του συστήματος, σας παρέχει την δυνατότητα να προσαρμόζετε την θεραπεία ανάλογα . με το χρώμα, την ποιότητα, και τη θέση τους στο σώμα. To Aestilight™ μπορεί να αφαιρέσει τις τρίχες σε κάθε περιοχή του σώματος: πηγούνι, πάνω χείλος, μάγουλα, πόδια, χέρια και πλάτη καθώς επίσης σε ευαίσθητες περιοχές όπως αυτιά, μύτη, στήθος και γραμμή μπικίνι.

fvtoapotixwsi 2

 

Με τι μοιάζει η θεραπεία με Aestilight™;
Όταν το παλλόμενο φως του Aestilight™ διοχετεύεται στις τρίχες μπορεί να αισθανθείτε ένα ελαφρύ τσίμπημα όμοιο με κτύπημα από τεντωμένο λάστιχο. Δεν χρειάζεται τοπική αναισθησία ή παυσίπονα φάρμακα.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;
Αυτό ποικίλει και εξαρτάται από το χρώμα της τρίχας και την θέση της στο σώμα. Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται επιπλέον από τον εντοπισμό της τριχοφυΐας. Κατά την αρχική συνεδρία, το Aestilight™ αφαιρείτην ορατή τριχοφυΐα και αδρανοποιεί τις τρίχες που βρίσκονται στην ενεργητική φάση της ανάπτυξής τους. Οι τρίχες που βρίσκονται στην «παθητική» φάση της ανάπτυξης δεν επηρεάζονται. Προοδευτικά και όταν αυτές οι ανενεργείς τρίχες ενεργοποιηθούν και αρχίζουν να μεγαλώνουν, πρόσθετες θεραπείες μπορεί να χρειαστούν. Έτσι με την πάροδο του χρόνου, οι τρίχες γίνονται λεπτότερες και αραιότερες.

Υπάρχουν Παρενέργειες;
Μπορεί να αισθανθείτε κάποιες παρενέργειες μικρής διάρκειας. Αυτές μπορεί να είναι ελαφρό κοκκίνισμα ή τοπικό οίδημα, το οποίο φεύγει σε λίγες μέρες. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστούν μικρές φουσκάλες.

fvtoapotixwsi 3

 

Υπάρχει κάποιος περιορισμός στις δράστη ριότητές μου μετά την θεραπεία;
Μπορείτε να επιστρέφετε στην εργασία σας την ίδια μέρα και να κάνετε όλες τις συνήθεις δραστηριότητές σας. Θα πρέπει να περιορίσετε την έκθεση στον ήλιο η οποία δεν είναι πάντα καλή ιδέα.

fvtoapotixwsi 5

 

Σε ποιους απευθύνεται;
Σε άντρες και σε γυναίκες